Kırklareli Kent Konseyi, 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri hazırlıkları kapsamında Kadıköy köyü meydanına ve kahve önüne şenlik afişlerini ulaştırdı. Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi Dr. Hasan Onat’a katkılarından dolayı teşekkür edildi.

Başkan Özalp, Balkan Kültür Festivaline Katıldı Başkan Özalp, Balkan Kültür Festivaline Katıldı

Kent Konseyi, muhtarlar ve gönüllülerin desteğiyle köylerden üreticileri şenliğe katılmaları için davet etti. Üreticilerin stant talepleri ve en iyi bağ, üzüm yarışması için başvuruda bulunmaları teşvik ediliyor.

Kırklareli Kent Konseyi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’Kadıköy köyü meydan ve kahve önüne 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri afişlerimiz ulaştırıldı. Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi Dr. Hasan Onat’ a emekleri için teşekkür ederiz.

Muhtarlarımız ve gönüllülerimizin desteği ile köylerimizden üreticilerimizi stant talebi ve en iyi bağ, üzüm yarışması için 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenliklerine davet ediyoruz. Yöre insanının sabrı, emeği, azmi, yardımlaşması, alın teriyle bereketin ve umutların paylaşıldığı bağcının bayramını, birlikte sevinç, coşku ile kutlamak dileğiyle.’’

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner