Kırklareli'nde Gaziler Günü törenlerle kutlandı Kırklareli'nde Gaziler Günü törenlerle kutlandı

Kırklareli Ziraat Odası, çiftçilere önemli bir hatırlatmada bulundu. Çiftçiliğe yeni başlayanlar, çiftçiliği bırakanlar ve faaliyeti aktif olarak devam eden üreticiler için, her yıl Eylül ayına kadar mevcut güncellemelerini bağlı bulundukları Ziraat Odası'na bildirmeleri ve yıllık aidatlarını düzenli olarak ödemeleri yasal bir zorunluluk olarak ifade edildi.

Çiftçiler, mağduriyet yaşamamak ve sistem üzerinde pasif duruma düşmemek için güncellemelerini zamanında yapmalı ve gecikmeli aidat borçlarını en geç 30 Ağustos 2024 tarihine kadar ödemeleri gerektiği vurgulandı. Kırklareli Ziraat Odası, çiftçilerin bu konuda gerekli işlemleri tamamlamalarını ve yasal yükümlülüklerini yerine getirmelerini tavsiye etti.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Çiftçiliğe yeni başlayan, Çiftçiliği bırakan ve Faaliyeti aktif devam eden üreticilerimizin her yıl eylül ayına kadar mevcut güncellemelerini bağlı bulundukları Ziraat Odası'na bildirmeleri ve Yıllık Aidatlarını düzenli olarak ödemeleri yasal zorunluluktur. Mağduriyet yaşamamak ve sistem üzerinde pasif duruma düşmemek için güncellemelerinizi yaptırmayı ve gecikmeli Aidat borçlarınızı 30.08.2024 tarihine kadar ödemeyi unutmayınız. “

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay