Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, T.C. Ziraat Bankası Bölge Başkanı Murat Öztürk’ü ve Kırklareli Şube Müdürü Kürşat Düzen’i misafir etti.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, T.C. Ziraat Bankası Bölge Başkanı Murat Öztürk ve Kırklareli Şube Müdürü Kürşat Düzen’i ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette, bugüne kadar gerçekleştirilen ve önümüzdeki günlerde planlanan çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada,  “Bölge Başkanımız ve Şube Müdürümüz ile birlikte yaptığımız görüşmemizde, banka uygulamaları ve üyelerimizin bu imkanlardan yararlanabilmeleri için yapılması planlanan çalışmaları ele aldık” dedi.

T.C. Ziraat Bankası olarak her zaman Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin ve Kırklareli esnafının yanında olduklarını belirten Bölge Başkanı Murat Öztürk ise, her türlü çalışmada birlikte çalışabileceklerini ifade etti. T.C. Ziraat Bankası’nın kurumsal çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktarıldı ve güncel ekonomik konularla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Doğalgaz Çalışmaları Temmuz Ayında Başlayacak Doğalgaz Çalışmaları Temmuz Ayında Başlayacak

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, T.C. Ziraat Bankası Bölge Başkanı Murat Öztürk ve Kırklareli Şube Müdürü Kürşat Düzen’e gerçekleştirdikleri ziyaretten son derece memnun kaldığını belirterek, teşekkür etti.

Haber: H. Murat Taner