Kırklareli Gençlik Spor Kulübü sporcusu Yunus Derviş Kaya, Sakarya ilinde düzenlenen Havalı Silahlar Bölgesel Yarışması'nda Yıldız B kategorisinde ikinci oldu. Kaya, müsabakalara Antrenörler Özgür Lüleciler ve Barış Lüleciler ile hazırlanarak başarılı bir performans sergiledi. Sakarya'da düzenlenen yarışmada Kırklareli'ni temsil eden Yunus Derviş Kaya, Yıldız B kategorisindeki yarışlarda gösterdiği üstün performansla ikincilik derecesine ulaştı. Bu önemli başarı, Kırklareli Gençlik Spor Kulübü'nün sporcularının yetenek ve çalışma azmiyle ne kadar başarılı sonuçlar elde edebileceğini bir kez daha gösterdi.

Galatasaray’da hedef derbi galibiyetiyle şampiyonluk Galatasaray’da hedef derbi galibiyetiyle şampiyonluk

G M V O Ty X0 A A9 M4 N

Yunus Derviş Kaya'nın başarısında emeği geçen antrenörleri Özgür Lüleciler ve Barış Lüleciler de, sporcuyla birlikte büyük bir özveriyle çalışarak bu önemli dereceye ulaşmasına katkı sağladılar.

 Sporcuları ve antrenörler Özgür Lüleciler ve Barış Lüleciler’i tebrik eden Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü şu ifadelere yer verdi; “Sakarya ilinde yapılan Havalı Silahlar Bölgesel Yarışmasında Kırklareli Gençlik Spor Kulübü sporcumuz Yunus Derviş Kaya, Yıldız B kategorisinde 2. olmuştur. Antrenörlerimiz Özgür Lüleciler, Barış Lüleciler ve sporcularımıza başarılar dileriz.”

Haber: Arzu Dursun Atay