Babaeski Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün düzenlediği yıl sonu sergisi ve etkinlikler, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla da etkinliklere katılarak sergiyi gezdi ve sergilenen eserleri yakından inceledi.

Başkan Fırat Yayla, sergiye ilişkin duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Birbirinden nadide, el emeği ürünlerin, resimlerin güzelliği bizleri mest etti. Sevgili hanımefendilerin ve gençlerimizin ellerine sağlık. Sizlerin de sergiyi gezip görmenizi canı gönülden isterim," ifadelerini kullandı.

Halk Eğitim Merkezi’nin yıl boyunca gerçekleştirdiği kurslarda ortaya çıkan el emeği göz nuru eserler, sergide ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Resimlerden, el işlerine kadar birçok farklı alanda hazırlanan ürünler, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Sergiyi gezen Başkan Yayla, eser sahipleriyle sohbet ederek, onların çalışmalarını ve bu tür etkinliklerin önemini vurguladı. Halk Eğitim Merkezi’nin toplumun her kesiminden bireylere sağladığı eğitim fırsatları ve destekler sayesinde, birçok yeteneğin gün yüzüne çıktığını belirtti.

Yoğurt dolu tepsiye kafalarını sokup altın aradılar Yoğurt dolu tepsiye kafalarını sokup altın aradılar

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner