Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Karaman ve Şube Müdür Vekili Yaşar Yoldaş, Kırklareli Huzurevi Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyaret sırasında, huzurevinde kalan huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Müdür Özbaş ve ekibi, onlarla sohbet edip istek ve ihtiyaçlarını dinledi.

Ayrıca, ziyaret kapsamında huzurevinde kuruluş denetimi de gerçekleştirildi. İl Müdürü Özbaş, huzurevindeki hizmetlerin kalitesini yerinde değerlendirmek ve iyileştirmeler yapmak amacıyla bu tür ziyaretlerin önemli olduğunu vurguladı. Ziyaretin ardından, huzurevinde yapılan denetim sonuçlarına göre gerekli düzenlemelerin yapılacağı ve huzurevi sakinlerinin daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Arslan: "Çalışanların Ağır Vergi Yükü Hafifletilsin" Arslan: "Çalışanların Ağır Vergi Yükü Hafifletilsin"

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İl Müdürümüz Sn. Bilgin Özbaş, İl Müdür Yardımcısı Sn. Mehmet Karaman ve Şube Müdür V. Yaşar Yoldaş Kırklareli Huzurevi Müdürlüğünden hizmet almakta olan değerli büyüklerimizi ziyaret ederek kuruluş denetimi gerçekleştirdi.” ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner