Kırklarelispor'un yönetimi, kulübünün 56. kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutladı. Kulüp, yeşil-beyazlı formaya 56 yıl boyunca emek veren tüm çalışma arkadaşlarına, sporculara ve geçmiş dönemlerde görev yapmış olan başkanlara teşekkür etti. Yıllar içindeki mücadelelerde ve başarı hikayelerinde yer alan herkesin katkısını takdirle karşılayan yönetim, kulübün bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese minnettarlığını dile getirdi.

Kırklarelispor'un 56. yıl dönümü dolayısıyla yapılan kutlama mesajında, “‪Bugün Kırklarelispor’umuzun kuruluşunun 56. yıl dönümü! ‪Yeşil-beyazlı formamıza 56 sene boyunca hayat veren çalışma arkadaşlarımıza, sporcularımıza ve gelmiş geçmiş tüm başkanlarımıza, kulübümüze iyi günde, kötü günde desteğini esirgemeyen Büyük Kırklarelispor Taraftarlarına teşekkürü borç biliriz.” ifadelerine yer verildi.

Kırklarelispor'un bu önemli gününde, kulübün tarihindeki dönüm noktaları da bir kez daha hatırlanırken, kulübün gelecekteki başarılarına olan inanç da vurgulandı. Yönetim, Kırklarelispor'un köklü geçmişi ve güçlü taraftar desteği ile gelecekte de başarılara imza atacağına olan inancını dile getirirken, kulübün daha nice yıllara ulaşması ve başarılarla dolu bir gelecek inşa etmesi temennisinde bulundu.

Haber: Arzu Dursun Atay

FBO Basketbol Takımı İlk Maçına Çıkıyor FBO Basketbol Takımı İlk Maçına Çıkıyor

Muhabir: Arzu Dursun Atay