Süper meyve aronya hasadı: Faydası saymakla bitmiyor Süper meyve aronya hasadı: Faydası saymakla bitmiyor

1 Ekim 2024 itibariyle Lüleburgaz Belediyesi'ne ait tüm tesislerde nakit ödeme uygulaması sona erecek ve yerine banka/kredi kartı ile QR ödeme sistemine geçilecek.

Lüleburgaz Belediyesi, 1 Ekim 2024 tarihinden itibaren belediyeye ait tüm tesislerde nakit ödeme sisteminin kaldırılacağını ve bunun yerine banka/kredi kartı ile QR kodu üzerinden ödeme yapılacağını duyurdu. Bu değişiklik kapsamında, Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi (LYBA), Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi (LYFA), Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi (LYKA), Lüleburgaz Yıldızları Lezzet Akademisi (LYLA), Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi (LYSA) kafeteryaları ile Kent Ormanı Kır Kahvesi’nde sadece elektronik ödeme yöntemleri geçerli olacak.

Ancak, Cumhuriyet Mahallesi Sakızköy Meydanı ve Kocasinan Mahallesi Okullar Caddesi’nde bulunan Halk Ekmek noktalarında nakit ödeme uygulaması devam edecek. Lüleburgaz Yıldızları Lezzet Akademisi’ndeki Halk Ekmek noktası da 1 Ekim 2024 itibariyle QR ödeme sistemine geçiş yapacak.

Bu adım, Lüleburgaz Belediyesi'nin modern ödeme yöntemlerine geçiş stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: ARZU DURSUN ATAY