Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, şehit ailesi ve gazilere yönelik anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Yeni göreve başlayan Vize Kaymakamı Kemal Balaban ile birlikte yapılan ziyarette, Şehit Jandarma Er Emrah Erdem’in ailesi ve Kıbrıs Gazisi Mehmet Karataş ve ailesi ziyaret edilerek, destek mesajı verildi.

Ziyaretle ilgili olarak, Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Aziz Şehidimiz Jandarma Er Emrah Erdem’in kıymetli ailesi ve değerli Kıbrıs Gazimiz Mehmet Karataş ve ailesi, göreve yeni başlayan Vize Kaymakamımız Kemal Balaban ile birlikte ikametinde ziyaret edilmiştir," denildi.

Ziyaret sırasında, şehit ailesi ve gaziyle samimi sohbetler gerçekleştirildi. Kaymakam Kemal Balaban, şehit ailesinin ve gazinin her zaman yanlarında olduklarını ve acılarını paylaştıklarını belirtti. Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, şehit aileleri ve gazilere yönelik desteklerinin devam edeceğini ve her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.

Kaymakam Balaban’ın Aile Ziyaretleri Devam Ediyor Kaymakam Balaban’ın Aile Ziyaretleri Devam Ediyor

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay