İlçe Teşkilatı’ndan Ahmet Yılmaz’a Ziyaret İlçe Teşkilatı’ndan Ahmet Yılmaz’a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Demirköy İlçesi'nde düzenlenen ilçe kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Kongrede, ilçe başkanlığı için aday olan Mesut Özkul ve Adem Yetişir arasındaki demokratik rekabeti değerlendiren Gündoğdu, her iki adayın da demokrasiye olan inançlarını ve partiye bağlılıklarını gösterdiklerini belirtti.

Kongrede yapılan seçimler sonucunda, Mesut Özkul yeni ilçe başkanı olarak seçildi. Vekil Gündoğdu, ilçe başkanı seçilen Mesut Özkul’u ve yeni yönetim kurulunu tebrik ederek, “İlçe Başkanı Seçilen Mesut Özkul’u ve yönetim kurulunu kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Milletvekili Gündoğdu, kongre sonrası yaptığı açıklamada, “Demirköy İlçemizde İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Demokrasi şölenimizde ilçe başkanlığına aday olan Mesut Özkul Ve Adem Yetişir arkadaşlarımız demokrasi örneği gösterdiler. İlçe Başkanı Seçilen Mesut Özkul’u ve yönetim kurulunu kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner