Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, 2024/2025 eğitim-öğretim yılına sağlıklı bir başlangıç yaptı. Okul yönetimi, Bahçeşehir Üniversitesi’nin sürdürülebilir tarım girişimi olan BAU Farm projesinden elde edilen ilk ürünlerden biri olan taze fındıklarla öğrencilere lezzetli bir sürpriz hazırladı. Doğal ve sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekilen bu özel etkinlikte, öğrenciler organik ürünlerle buluşarak keyifli bir gün geçirdi.

Öğrenciler Basketbolun Temel Becerilerini Öğreniyor Öğrenciler Basketbolun Temel Becerilerini Öğreniyor

Kampüs yönetimi, BAU Farm projesinin çevre dostu ve sürdürülebilir tarım anlayışına katkı sağladığını belirterek, bu projeyle öğrencilerin sağlıklı beslenme bilinci kazanmalarının hedeflendiğini vurguladı. Öğrenciler hem doğal ürünlerin tadını çıkarırken hem de sürdürülebilir tarım ve beslenme konularında farkındalık kazandı.

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü tarafından yapılan açıklamada, “Yeni eğitim-öğretim yılına sağlıklı bir başlangıç yaptık! Okulumuzun BAU Farm projesiyle üretilen ilk ürünlerden biri olan taze fındıklarla öğrencilerimize lezzetli bir sürpriz yaptık. Doğal ve sağlıklı beslenmenin önemini vurguladığımız bu özel günde, BAU Farm’dan sofralarınıza gelen ürünlerle geleceğin sürdürülebilir tarımına katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz! Yeni dönemde başarı dolu bir yıl diliyoruz!” ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay