Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı öncesinde, eğitim sürecinin sorunsuz ve etkili bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla çevrimiçi bir toplantı düzenledi. Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

Öğrenciler Basketbolun Temel Becerilerini Öğreniyor Öğrenciler Basketbolun Temel Becerilerini Öğreniyor

Toplantının ana gündem maddesi, yeni eğitim-öğretim yılına yönelik hazırlıklar, okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesi, öğretmen ve öğrenci ihtiyaçlarının belirlenmesi, müfredat ve eğitim materyallerinin eksiksiz olarak temin edilmesi gibi önemli konular oldu. İl Müdürü Özefsun, eğitimin her kademesinde kaliteyi artırmak için yapılacak çalışmalara vurgu yaparak, tüm ekiplerin koordineli bir şekilde hareket etmesinin önemini belirtti.

Kırklareli İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İl Milli Eğitim Müdürümüz Hilal Liliyar Özefsun, Müdürlüğümüz Yöneticileri ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılına Hazırlık konulu çevrimiçi toplantı yaptı.” ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay