Vize'de Bisiklet Turu Gerçekleştirildi Vize'de Bisiklet Turu Gerçekleştirildi

Demirköy Diyanet Gençlik, yaz kursları kapsamında İğneada Limantepe Şehitler Cami Yaz Kursu'nu ziyaret etti. Kursa katılan öğrenciler, Kur'an-ı Kerim eğitimlerinin yanı sıra düzenlenen etkinlikler ve ikramlarla keyifli vakit geçiriyor. Kursa katılan 5 öğrenci, Kur'an-ı Kerim'e geçmenin mutluluğunu yaşarken, kurs boyunca yapılan aktiviteler çocukların dini eğitimlerini eğlenceli hale getiriyor.

İlçe MüftüÖmer Ak, kursu ziyaret ederek çocukların uçurtma etkinliğine katıldı ve onlara destek oldu. Ayrıca kurs hocası Muhammed Mücahid Erozcan'a başarı dileklerini iletti. Müftü Ak, çocukların dini eğitimlerini en iyi şekilde almaları için yaz kurslarının büyük önem taşıdığını vurguladı ve kursa katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Demirköy Diyanet Gençlik, ilçedeki diğer yaz kurslarını da ziyaret ederek, çocukların dini eğitimlerini desteklemeye devam ediyor. Kurs süresince öğrencilere dini bilgilerin yanı sıra çeşitli etkinlikler düzenlenerek, onların sosyal ve kültürel gelişimlerine de katkı sağlanıyor.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay