Lüleburgaz Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Yaz Akşamları Yıldızları Futbol TurnuvaÇetin Öten Kupası, bugün başlıyor. Bu heyecan dolu turnuvada, 33 takım ve yaklaşık 700 sporcu yer alacak. Turnuva, 5 Eylül’e kadar Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi'nde (LYFA) devam edecek.

Rocky filmini gerçeğe dönüştüren adam: 'Sende yetenek yok' dediler, iki kez Dünya Şampiyonu oldu Rocky filmini gerçeğe dönüştüren adam: 'Sende yetenek yok' dediler, iki kez Dünya Şampiyonu oldu

Lüleburgaz Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası, sporun ve dostluğun ön planda olduğu bir etkinlik olarak dikkat çekiyor. Turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar dileyen belediye yetkilileri, ‘’Tüm sporculara kazananın sporun olduğu bir turnuva diliyoruz.’’ mesajını paylaştı.

Futbolseverlerin büyük bir heyecanla beklediği bu turnuva, Lüleburgaz’da sporun ve gençlerin buluşma noktası olacak. Lüleburgaz Belediyesi, bu tür organizasyonlarla gençleri spora teşvik etmeye ve sağlıklı yaşamı desteklemeye devam ediyor.

Tüm sporseverleri ve Lüleburgaz halkını bu büyük futbol şölenine davet eden belediye yetkilileri, turnuvanın dostluk, fair-play ve heyecan dolu karşılaşmalarla geçeceğine inandıklarını belirttiler.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner