Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu’na veda ziyaretinde bulundu. Yayla, görev süresi boyunca ilçeye sağladığı katkılardan ve belediyeye verdiği desteklerden ötürü Kaymakam Elmacıoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Yayla, yaptığı açıklamada, “Değerli Kaymakamımız Sayın Şenol Levent Elmacıoğlu’na veda ziyaretinde bulunduk. Sayın Kaymakamımıza verdiği destekler, paylaştığı tecrübeleri, yardımları için canı gönülden teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinde başarılar, mutluluklar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Veda ziyareti sırasında Başkan Yayla, Kaymakam Elmacıoğlu’nun ilçeye yaptığı hizmetlerin ve katkıların altını çizerek, onun liderliğinde Babaeski’nin gelişimi ve refahı için önemli adımlar atıldığını belirtti. Kaymakam Elmacıoğlu’nun bilgi ve tecrübelerini her zaman paylaşmaktan çekinmediğini vurgulayan Yayla, bu süreçte yapılan iş birliklerinin Babaeski halkı için büyük değer taşıdığını ifade etti.

Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor

Kaymakam Elmacıoğlu’nun yeni görev yerinde de aynı başarı ve azimle çalışacağına inandığını söyleyen Başkan Yayla, onunla birlikte çalışmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından sona erdi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner