Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, dün gece Recep Demiral’ın oğlu, Erdem Demiral’in yeğeni İlker ile Kara ailesinden Hülagü Kara’nın kızı Yıldız çiftinin düğün merasimine katıldı. Yayla, törende Demiral ve Kara ailelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Düğün merasimi sonrasında, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Kürşad Yamaner ile bir araya gelen Başkan Yayla, ilçe için hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunduklarını belirtti. Katılım sağlanan bu önemli günde, ailelerin mutluluğuna ortak olunurken aynı zamanda yerel yönetimlerin çalışmaları da masaya yatırıldı.

Başkan Yayla, törenin ardından yaptığı açıklamada, “Dün gece Recep Demiral’ın oğlu Erdem Demiral’ın yeğeni İlker ve Hülagü Kara’nın kızı Yıldız çiftinin düğün merasimlerine katılım sağladık. Demiral ve Kara ailelerine hayırlı olması temenni ederim. Ayrıca geceye katılan Başkanımız Sayın Kürşad Yamaner ile birlikte istişarelerde bulunarak yapacağımız projeler hakkında konuştuk.” ifadelerini kullandı.

Mahalle Esnafından Aşevine Bağış Mahalle Esnafından Aşevine Bağış

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner