Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle "Tevazu, Samimiyet ve Gayret" temasıyla düzenlenen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme toplantılarına katılım sağladı. Toplantıya ilk kez katılan Başkan Yayla, ilçenin ihtiyaçları, projeleri ve geleceğe dair yatırımları konusunda önemli temaslarda bulundu.

Başkan Yayla, 3 gün süren kampta Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Hasan Suver, önceki dönem Çevre, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Ak Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, önceki dönem İzmir Milletvekili ve Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ ve Ak Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile bir araya geldi.

Ersen Başar, Yaşamını Yitirdi Ersen Başar, Yaşamını Yitirdi

Başkan Yayla, "Siz sevgili hemşerilerimizin bizlere emanet ettiği görevleri en iyi şekilde gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz," diyerek toplantıların verimli geçtiğini ve ilçenin kalkınması için önemli adımlar attıklarını belirtti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner