Kırklareli Kent Konseyi, 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kızılcıkdere Köyü'ne afişlerin ulaştırılmasında destek olan Özlem Durgut Bekler’e emekleri için teşekkür edildi.

Kent Konseyi, muhtarlar ve gönüllülerle birlikte köylerdeki üreticileri şenliklere davet etmeye devam ediyor. Özellikle stant talepleri ve en iyi bağ ile üzüm yarışması için üreticilerin katılımını sağlamak üzere yoğun bir çalışma yürütülüyor.

Konsey, yöre insanının sabrı, emeği, azmi ve yardımlaşmasıyla bereketin ve umutların paylaşıldığı bu anlamlı şenlikte, sevinç ve coşkunun birlikte kutlanacağını belirtti. Şenliklerin, bağcıların bayramı olarak değerlendirildiği ve tüm bölge halkının bu coşkuya ortak olmasının beklendiği vurgulandı.

Fotoğrafçılar, Ekinoks Maratonunda yarışacak Fotoğrafçılar, Ekinoks Maratonunda yarışacak

Kırklareli Kent Konseyi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kızılcıkdere köyüne 15.Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri afişlerimizi ulaştırmak için bizlere destek olan sayın Özlem Durgut Bekler’ e emekleri için teşekkür ederiz.
Muhtarlarımız ve gönüllülerimizin desteği ile köylerimizden üreticilerimizi stant talebi ve en iyi bağ , üzüm yarışması için 15. Yayla , Bolluk , Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenliklerine davet etmeye devam ediyoruz. Yöre insanının sabrı, emeği, azmi, yardımlaşması, alın teriyle bereketin ve umutların paylaşıldığı bağcının bayramını , birlikte sevinç ,coşku ile kutlamak dileğiyle.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay