Kırklareli Belediyesi, Yayla Mahallesi'nin çeşitli bölgelerinde yer alan toprak zeminli sokaklarda asfalt serimi çalışmalarına hız verdi. Belediye ekipleri, özellikle yağışlı havalarda çamur birikintileriyle sorun yaşanan bu bölgelerde, vatandaşların rahat bir şekilde ulaşım sağlayabilmeleri için yoğun bir çalışma yürütüyor.

Belediye yetkilileri, asfalt serimi için geri dönüştürülebilir malzemelerin kullanıldığını belirterek, bu sayede hem çevre dostu bir yaklaşım benimsediklerini hem de maliyetleri düşürdüklerini vurguladı.

Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek

Kırklareli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Belediye olarak, Yayla Mahallesi'nin çeşitli bölgelerinde, toprak zemine sahip sokaklarda, kırpıntı asfalt serimi çalışmalarına başladık. Geri dönüştürülebilir malzemelerimizi, vatandaşlarımızın konforu ve temiz bir yaşam alanına kavuşmaları noktasında, israf etmeden, doğru ve nitelikli tekniklerle kullanıyor, uzun süredir sorun yaşanan alanlarda, hızlı, pratik ve ihtiyacı karşılayan çözümler üretiyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner