Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Danstrakya’nın yıl sonu gecelerine katılarak çocukların sergilediği dans performanslarını izledi. Başkan Yayla, çocukların birbirinden harika danslarını izlerken keyifli anlar yaşadığını belirtti.

Başkan Yayla, "Çocuklarımızın birbirinden harika danslarını izlemek bizlere keyifli anlar yaşattı. Hepsine başarılar diliyor, nazik davetleri için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İl Müdürlüğünde Hayvancılık Hakkında Toplantı Düzenlendi İl Müdürlüğünde Hayvancılık Hakkında Toplantı Düzenlendi

Danstrakya’nın yıl sonu geceleri, çocukların dans yeteneklerini sergiledikleri ve ailelerinin gururla izlediği anlarla dolu bir etkinlik oldu. Başkan Fırat Yayla, çocukların yeteneklerini geliştirmelerine ve sanata olan ilgilerini artırmalarına katkı sağlayan bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekti.

Belediye Başkanı Yayla, etkinlik sonunda çocuklarla ve velileriyle sohbet ederek, onların heyecanını paylaştı ve başarılarının devamını diledi. Bu tür kültürel ve sanatsal etkinliklerin Babaeski’de daha da artması için belediye olarak her zaman destek olacaklarını vurguladı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner