Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Babaeski Kent Konseyi ve Öykü Bale Dans Okulu tarafından birlikte düzenlenen Bale kursunun mezuniyet gösterisine katıldı. Etkinlikte, öğrencilerin performanslarını izleyen Başkan Yayla, eğitmen Korcan Paytar'a ve öğrencilere teşekkür etti.

Bale kursunun başarılı bir şekilde tamamlanmasının ardından düzenlenen mezuniyet gösterisi, katılımcıların sanata ve kültüre olan ilgisini arttırmayı amaçladı. Başkan Yayla, etkinliğin sonunda yaptığı konuşmada, çocukların sanata teşvik edilmesi gerektiğini vurgulayarak, Kültür Merkezi'nin oluşturulması için çalışmaların en kısa sürede başlayacağını belirtti.

Başkan Yayla, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Babaeski Kent Konseyi ve Öykü Bale Dans Okulunun birlikte düzenlediği Bale kursunun mezuniyet gösterisine katıldık. Eğitmen Korcan Paytar’a ve birbirinden yetenekli güzel öğrencilerine bu keyifli anları bize yaşattıkları için çok teşekkür ederim. Çocuklarımızı sanata, kültüre teşvik edeceğimiz nice kursların ve yeteneklerini sergileyecekleri Kültür Merkezimizi en kısa sürede oluşturacağız.’’

Haber: H. Murat Taner