Engelli Bireyler Vatani Görevlerini Tamamladı Engelli Bireyler Vatani Görevlerini Tamamladı

Kristal-İş SendikaTrakya Şubesi'nin işyeri temsilcileri, 28. Dönem Grup Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şişecam Otomotiv Fabrikası'nda yapılan açıklamayı ise Serhat Orhan okudu.

İşyeri temsilcileri tarafından yapılan açıklamada, toplu iş sözleşmesinin önemi vurgulanarak, işçilerin haklarının korunması ve iyileştirilmesi için mücadelenin devam edeceği ifade edildi. Serhat Orhan'ın okuduğu açıklamada, "Yaşasın Toplu Sözleşme Hakkımız. Yaşasın Emek Mücadelemiz. Yaşasın Kristal-İş Sendikası" ifadelerine yer verildi.

Bu açıklama, işçi haklarının savunulması ve işçi temsilcilerinin seslerini duyurması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Kristal-İş Sendikası Trakya Şubesi'nin işyeri temsilcilerinin yaptığı bu açıklama, sendikanın ve işçilerin birlik ve beraberlik içinde mücadele etme kararlılığını gösteriyor.

Toplu iş sözleşmesi sürecinde işçilerin taleplerinin karşılanması ve haklarının korunması için yapılan bu açıklama, işçi sendikacılığının önemine bir kez daha dikkat çekiyor. Kristal-İş Sendikası'nın bu tutumu, işçi haklarının savunulması ve güçlendirilmesi adına önemli bir adım olarak kaydediliyor.

Haber: Arzu Dursun Atay