Kırklareli Ticaret Borsası, arabuluculuk alanında yaşanan güncel gelişmeler ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Uyuşmazlık Çözüm Merkezi (TOBBUYUM) hakkında bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel ve Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Burak Süzülmüş katıldı.

Babaeski’de Arılı Kovan Destekleme Başvuruları Başladı Babaeski’de Arılı Kovan Destekleme Başvuruları Başladı

Toplantıda, TOBBUYUM’un arabuluculuk hizmetlerindeki işleyişi, uyuşmazlık çözüm süreçleri ve merkezin sunduğu hizmetler ele alındı. TOBBUYUM’un işleyişi hakkında sunulan bilgiler, arabuluculuk sürecinin daha etkin kullanılmasını sağlamayı ve katılımcılara süreçle ilgili güncel bilgileri aktarmayı amaçladı.

Bilgilendirme toplantısının ardından Başkan Turhan Altıntel ve Başkan Yardımcısı Burak Süzülmüş, belediye ve Kırklareli Ticaret Borsası arasında gerçekleştirilebilecek ortak projeler ve iş birlikleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede, iki kurum arasında yapılabilecek iş birliği projeleri ile ilgili fikirler masaya yatırıldı ve bölgenin kalkınmasına yönelik potansiyel çalışmalar değerlendirildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner