Don Zararı Sonrası Hasar Tespiti Başladı Don Zararı Sonrası Hasar Tespiti Başladı

Kırklareli Ortak Akıl Derneği Başkanı Ali Çakır, Merkez ilçe Dokuzhöyük köyünde düzenlenen geleneksel yağmur ve şükür duasına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Baharın bereketini ve doğanın uyanışını simgeleyen bu anlamlı etkinlikte, köy halkı hep birlikte dua ederek, verimli ve sağlıklı bir tarım sezonu geçirme temennisinde bulundu.

Geleneksel değerlerin yaşatılması ve toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi açısından önemli bir örnek teşkil eden yağmur duası etkinliği, katılımcıların memnuniyeti ve dualarla sona erdi. Etkinlik sonunda köy halkı tarafından hazırlanan ikramlar eşliğinde samimi sohbetler gerçekleşti.

Kırklareli Ortak Akıl Derneği Başkanı Ali Çakır düzenlenen etkinliğe ilişkin şu bilgileri verdi: “Dokuzhöyük köyümüzde düzenlenen Yağmur Duasına katıldık. Emeği geçen başta muhtarımız Hidayet Kutluca ve azalarımıza, köy halkımıza teşekkür ederiz. Çiftçimize bolluk ve bereket içinde bir sezon geçirmelerini diliyoruz.”

Kaynak: Haber Merkezi