Kırklareli'de bugün hava koşullarının kasvetli ve bunaltıcı olması sebebiyle yağmur bekleniyor.  Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyretmesi, nem oranlarının ise yüksek olması nedeniyle bu kasvetli hava, vatandaşlarda rahatsızlık hissi de yaratıyor. Yağışların, şehirdeki çeşitli bölgelerde farklı yoğunluklarda gerçekleşmesi bekleniyor. Gün içinde hava durumunun hızla değişebileceği ve ani hava değişimlerinin yaşanabileceği belirtiliyor.

Geçtiğimiz günlerde de bunaltıcı hava koşulları etkili olmuş ve şehri etkileyen yağışlara neden olmuştu. Bugün de benzer bir hava durumu yaşanması ve az da olsa yağışın görülmesi bekleniyor. Bu nedenle, vatandaşların hava tahminlerini düzenli olarak takip etmeleri öneriliyor.

Kırklareli'de hava durumunun gün içinde değişkenlik gösterebileceği, bu nedenle vatandaşların hava tahminlerini takip etmeleri öneriliyor. Geçtiğimiz gün de bunaltıcı olarak seyreden hava durumu beraberinde yağışı getirmişti. Vatandaşlar sıcak ve kapalı havanın bugün de az da olsa yağış getireceğini düşünüyor.

Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay