Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 50 kilo yarı finalinde Filipinler'den Aira Villagas'ı mağlup ederek finale yükselen milli boksör Buse Naz Çakıroğlu'nu tebrik etti. Çamlıca, "Vurduğun Altın Olsun!.. Busenaz Çakıroğlu… Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 50 kilo yarı final maçında Filipinler'den Aira Villagas'ı yenerek finale yükselen milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu’nu yürekten tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" şeklinde bir mesaj paylaştı.

Buse Naz Çakıroğlu'nun büyük bir başarıya imza attığını ve Türk sporunun uluslararası alandaki gururu olduğunu belirten Çamlıca, sporcuya finale hazırlanırken moral ve destek verdi. Çakıroğlu'nun başarıları, Türk sporunun uluslararası arenada ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Spor Bakanı Bak, Kırklareli’nde Spor Bakanı Bak, Kırklareli’nde

Büyükkarıştıranlı vatandaşlar, milli boksör Buse Naz Çakıroğlu'nun Paris 2024 Olimpiyatları'nda elde ettiği başarıyı büyük bir coşkuyla kutladı. Filipinler'den Aira Villagas'ı yenerek finale yükselen Çakıroğlu için sosyal medyada destek mesajları yayınlandı.

Başkan Ertuğrul Çamlıca'nın Çakıroğlu'nu tebrik eden paylaşımının ardından, Büyükkarıştıranlılar, bu başarıyı takdir ederek sporcuya moral ve destek mesajları yazdı. Vatandaşlar, Çakıroğlu'nun elde ettiği başarının kendilerini gururlandırdığını ve milli sporcunun finale yükselmesinin ulusal bir başarı olduğunu belirttiler.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner