Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Vural video konferans yöntemiyle katılım sağladı.
Toplantıda, Trakya ABİGEM’in 2024 yılında yürüttüğü faaliyetler ve projeler kapsamlı bir şekilde değerlendirildi. Üyeler ve bölge ekonomisi açısından önem taşıyan çalışmaların sonuçları ele alınarak, önümüzdeki yıl uygulanacak projeler için yeni yol haritaları belirlendi.
2025 yılı için planlanan projelerin, bölge iş dünyasına katkı sağlaması ve ekonomik gelişimi desteklemesi hedefleniyor. Toplantı kapsamında, iş dünyasının beklentileri ve çözüm önerileri de tartışılarak Trakya’daki girişimcilik ekosisteminin güçlendirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.