Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 24-26 Mayıs tarihleri arasında Düzce'de gerçekleştirilen 7. Budokaido Karate Avrupa Şampiyonası'na 21 ülkeden sporcular katıldı. Bu yarışmada Vize Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü adına yarışan sporcularımızdan Nehir Uz Minik Kadın kategorisinde, Ayaz Muhammed Tuna ise Yıldız Erkek kategorisinde ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek Avrupa 3.'sü olmayı başardı.

Evrenspor Kaleci Antrenörünü Belirledi Evrenspor Kaleci Antrenörünü Belirledi

Ayrıca, diğer 5 sporcumuz da katıldıkları yarışmada başarılı performans sergileyerek B Milli Takım sporcuları olmaya hak kazandılar. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ederken, başarılarının devamını dilerken gururla temsil ettikleri için teşekkür etti.

Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Düzce'de 24-26 Mayıs tarihlerinde 21 Ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen 7. Budokaido Karate Avrupa Şampiyonasında, Vize Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü adına yarışan,Minik Kadın kategorisinde Nehir Uz ve Yıldız Erkek kategorisinde Ayaz Muhammed Tuna İlçemizi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek Avrupa 3. sü oldu. Katılan diğer 5 sporcumuz ile birlikte B Milli Takım sporcuları olmaya hak kazandılar. Sporcularımızı ve Antrenörümüzü tebrik eder, başarılar dileriz”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay