Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına hazırlık kapsamında okullarda büyük bir özenle çalışmalar yürütüyor. Öğrencilerin eğitim hayatlarına en iyi şekilde başlamaları ve öğrenme süreçlerinin en verimli şekilde geçmesi için okullar, fiziki koşullarından eğitim materyallerine kadar her ayrıntıda titizlikle hazırlanıyor.

Müdürlük, bu yıl da öğrencilerin heyecanını ve öğrenme isteğini artıracak projeler ve düzenlemelerle dolu bir yıl hedefliyor. Okulların modern ve etkili öğrenme ortamları haline getirilmesi için yapılan çalışmalarda, öğretmenlerin ve okul personelinin de büyük katkıları olduğu belirtiliyor.

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, tüm öğrencilere başarı ve huzur dolu bir eğitim-öğretim yılı dilerken, yeni dönemin öğrenciler ve veliler için umut dolu ve verimli geçmesini temenni etti. Yapılan açıklamada, "2024-2025 eğitim öğretim yılına okullarımız büyük bir özenle hazırlanıyor. Öğrencilerimizin heyecanını ve öğrenme isteğini artırmak onlara en iyi öğrenme ortamını sunmak için çalışıyorlar. Başarı ve huzur dolu bir yıl dileriz!” ifadelerine yer verildi.

Kırklareli'nde Anaokullarında Sıfır Atık Eğitimi Kırklareli'nde Anaokullarında Sıfır Atık Eğitimi

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner