Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Duran Ada, ilimizde ilk kez aile hekimi olarak göreve başlayan Vize 2 Nolu ASM hekimi Uzm. Dr. Göknur Ertürk’ü ziyaret etti. Bu ziyarette, birinci basamak sağlık hizmetlerinin etkin bir şekilde sunulması ve iyileştirilmesi konularında karşılıklı değerlendirmeler yapıldı.

Dr. Ada, halk sağlığının güçlendirilmesi adına aile hekimlerinin görevlerinin önemine vurgu yaparak, Dr. Ertürk’e yeni görevinde başarılar diledi. Sağlık hizmetlerinin kalitesinin arttırılması için çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Çocuklarda ‘Covid’ açıklaması: “2-3 haftadır yoğunluk ve pozitiflik oranı arttı” Çocuklarda ‘Covid’ açıklaması: “2-3 haftadır yoğunluk ve pozitiflik oranı arttı”

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Kirklareli İl Saglik Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Duran Ada başkanlığında İlimizde ilk defa aile hekimi olarak göreve başlayan Vize 2 Nolu ASM hekimi Uzm. Dr. Göknur Ertürk yeni görev yerinde ziyaret edilmiştir. Birinci basamak sağlık hizmetlerinin etkin sunumu konusunda karşılıklı değerlendirmeler yapılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner