Vize Kaymakamlığı, şehit Deniz Astsubay Oktay Yatkın’ın annesi Hanife Yatkın ve babası Ziya Yatkın ile Kore şehidi Er Ali Özel’in kızı Mükerrem Öztürk’ü, Kıyıköy beldesindeki evlerinde ziyaret etti. Ziyaret, Vize Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Ziyaret esnasında, Vize Kaymakamı Kemal Balaban’ın saygı ve selamları şehit ailelerine iletildi. Kaymakam Balaban’ın göndermiş olduğu çiçekler, ailelere takdim edilerek şehitlerimiz bir kez daha rahmet ve minnetle anıldı.

"Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçilerinin Talepleri Karşılanmalı" "Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçilerinin Talepleri Karşılanmalı"

Vize Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “Aziz Şehidimiz Deniz Astsubay Oktay Yatkın’ın kıymetli annesi Hanife Yatkın ile babası Ziya Yatkın ve Aziz Kore Şehidimiz Er Ali Özel’in bizlere emanet kızı Mükerrem Öztürk Kıyıköy beldesinde bulunan ikamet adreslerinde Vize Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ziyaret edilmiş, Sayın Kaymakamımız Kemal Balaban’ın saygı ve selamları iletilerek göndermiş olduğu çiçekler kıymetli ailelerimize takdim edilmiştir.” ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner