Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde uzun süredir görev yapmakta olan Şube Müdürü Ayhan Sayar, İstanbul Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanması nedeniyle ilçe müdürlüğündeki görevinden ayrıldı. Sayar, 09 Temmuz 2020 tarihinden beri Vize'de görev yapmaktaydı.

Görev süresi boyunca Sayar, ilçede eğitim alanında çeşitli projelere imza atmış ve idareci ve öğretmenlerle uyumlu bir çalışma sergilemişti. Veda konuşmasında, ilçede geçirdiği süre boyunca edindiği deneyimlerin kendisi için çok değerli olduğunu belirterek, yeni görevinde de aynı özveriyle çalışacağını ifade etti.

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Ayhan Sayar'a hizmetlerinden dolayı teşekkür edilirken, yeni görevinde başarılar dilediği belirtildi.

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “İlçe Müdürlüğümüzde 09.07.2020 tarihinden bu yana görev yapmakta olan Şube Müdürümüz Ayhan Sayar İstanbul Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanması sebebiyle idareci ve personellerle vedalaşarak ilçemizdeki görevinden ayrıldı. Müdürümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür eder yeni görevinde başarılar dileriz.”

Haber: Arzu Dursun Atay