Vize Belediyesi, ilçede sürdürülen 5. etap doğalgaz çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini duyurdu. Mehmet Akif Mahallesi’nde başlatılan kazı çalışmaları kapsamında doğalgaz hattı döşeniyor. Çalışmalar tamamlandıktan sonra vatandaşların evlerinde doğalgaz kullanabilmeleri için gerekli bağlantı ve düzenlemeler yapılacak.

Doğalgaz çalışmaları kapsamında Mehmet Akif Mahallesi’nde devam eden kazı işlemlerinin kısa sürede tamamlanması planlanıyor. Belediye, çalışmalar süresince vatandaşların gösterdiği anlayış ve sabır için teşekkür etti ve süreç boyunca gerekli bilgilendirmelerin yapılacağını belirtti.

Başkan Bulut, Yeni Parkı Çocuklarla Birlikte Açtı Başkan Bulut, Yeni Parkı Çocuklarla Birlikte Açtı

Vize Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “İlçemizde gerçekleştirilen 5. etap doğalgaz çalışmaları son hızla devam ediyor. Mehmet Akif Mahallemizde başlayan kazı çalışmaları kapsamında doğalgaz hattı döşendikten sonra vatandaşlarımızın evlerinde kullanabilmeleri için gerekli çalışmalar yapılacaktır. Vizemiz için her geçen gün çalışmalarımızı arttırıyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay