Kıbrıs Gazisi Ramazan Yaka'ya Ziyaret Kıbrıs Gazisi Ramazan Yaka'ya Ziyaret

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, ilçede tarım sektörüne katkı sağlayacak yeni bir işletmenin açılışını gerçekleştirdi. Erdinç Yarbasan'ın sahibi olduğu Başak Tarım işletmesi, düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılışa katılan Başkan Özalp, yaptığı konuşmada işletmenin bölge tarımına büyük fayda sağlayacağını belirtti.

Başkan Özalp, "Erdinç Yarbasan arkadaşımızın iş yerinin açılışını yaptık. Bol kazançlar diliyorum. İlçemize, çiftçilerimize, bölgemize hayırlı olsun," ifadelerini kullandı. Açılış törenine yerel çiftçiler ve vatandaşlar da katılım gösterdi.

Başak Tarım işletmesi, Vize'de çiftçilerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çeşitli tarım ürünleri ve hizmetleri sunacak. İlçede tarımın geliştirilmesi ve çiftçilerin desteklenmesi adına önemli bir adım olan Başak Tarım'ın açılışı, yerel ekonomiye de katkı sağlayacak. Başkan Özalp, işletmenin başarı getirmesi temennisinde bulunarak, Vize'nin tarımsal potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner