Kamuran Türkoğlu, KIRKSEDER’e Üye Oldu Kamuran Türkoğlu, KIRKSEDER’e Üye Oldu

Vize Belediyesi, bugün (7 Ağustos 2024 Çarşamba) akşam saat 21.30’da tören alanında düzenleyeceği açık hava sinema gecesinde çocuklara özel bir etkinlik sunacak. Bu etkinlikte, Köstebekgiller'in "Gölgenin Tılsımı" adlı filmi gösterilecek. Belediye Başkanı Ercan Özalp, çocukların keyifli bir akşam geçirebileceği bu etkinlikte herkesi beklediklerini belirtti. Katılımcılardan sandalyelerini getirmeleri ve sinema gecesine katılmaları isteniyor.

Tüm çocuklar ve aileler, bu keyifli etkinlikte buluşmak üzere tören alanına davet ediliyor. Vize Belediyesi tarafından yapılan açıklamada konuyla ilgili şu bilgiler yer alıyor:

“Belediye Başkanımız Ercan Özalp Tüm Çocuklarımızı Açık Hava Sinema Gecesine Davet Ediyor. Belediyemiz tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Geceleri kapsamında 7 Ağustos 2024 Çarşamba akşamı saat 21.30'da tören alanında çocuklarımıza yönelik düzenlediğimiz Köstebekgiller "Gölgenin Tılsımı" filminde buluşuyoruz. Sandalyeni al, sinema gecesine gel. Tüm çocuklarımızı bekliyoruz”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay