Vize Belediyesi, 1 Kasım’da kutlanacak olan ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı etkinlikleri için hazırlıklarına başladı. Belediye Başkanı Ercan Özalp, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle birlikte belediye nikah salonunda bir araya gelerek etkinlik programını değerlendirdi.

Toplantıda, çeşitli etkinliklerin ve bayram töreninin düzenlenmesi için gereken hazırlıklar konuşulurken, katılımcılar bayram ruhunu yaşatmak ve vatandaşların coşkusuna katkı sağlamak adına yapılacak işbirliklerini değerlendirdi.

Vize Belediyesi, kutlamaların büyük bir katılımla ve coşkuyla geçmesi için çalışmalarını sürdürürken, tüm ilçe halkını etkinliklere davet etti. Yapılan açıklamada, “1 Kasım ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Belediye Başkanımız Ercan Özalp önderliğinde Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerimizle Belediyemiz nikah salonunda bir araya geldik. 1 Kasım'ı büyük bir coşkuyla kutlamak için elbirliği ile çalışarak bayram törenimizi gerçekleştireceğiz.” ifadeleri yer aldı.

Belediye Başkanlarından Vali Turan’a Ziyaret Belediye Başkanlarından Vali Turan’a Ziyaret

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay