Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, ilçede düzenlenen vedalaşma töreniyle yeni görev yerine uğurlandı. Kaymakam Özdemir, görev süresi boyunca Vizeli vatandaşların sevgi ve saygısıyla karşılandığını belirtti. Özdemir, çalışma süresi boyunca kendisine destek veren Vali, meslek büyükleri, çalışma arkadaşları ve Vizeli hemşerilerine teşekkürlerini iletti.

Kaymakam Özdemir, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Görev süresi boyunca Vizeli hemşerilerimizin hep yakın ilgisini, sevgisini ve saygısını gördük ve vatandaşlarımızla bir arada olmaya, sevinçlerine ortak olmaya, dertlerine çare bulmaya çalıştık. Yaptığımız tüm hizmetlerde devletimizin sıcak ve güler yüzünü göstermeye ve her zaman kapılarımızı gönüllerimizi herkese açık tutmaya özen gösterdik.

Bu vesile ile çalıştığım süre içerisinde bizlerden desteklerini esirgemeyen mahiyetlerinde çalıştığım Sayın Valimize, meslek büyüklerimize, uyumlu çalışmalarından dolayı çalışma arkadaşlarıma, gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı tüm Vizeli hemşerilerime sonsuz sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”

Lüleburgaz'da Safkan Atların Sağlık Kontrolleri Sürüyor Lüleburgaz'da Safkan Atların Sağlık Kontrolleri Sürüyor

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner