Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan merkezi sınav sonuçlarında ilçenin geçen yıla göre daha başarılı bir performans sergilediğini duyurdu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, puan ortalamasında yaşanan artışın memnuniyet verici olduğunu belirtirken, başarılarının sürekliliği için okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilere teşekkür etti.

Kaymakam Yüce Mezuniyet Töreninde Öğrencilere Başarılar Diledi Kaymakam Yüce Mezuniyet Töreninde Öğrencilere Başarılar Diledi

İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Liselere Geçiş Sistemi kapsamında 2 Haziran’da yapılan merkezi sınav sonuçlarına göre ilçemizde geçen yıla oranla daha başarılı bir sonuç elde edildiği görüldü. Puan ortalamasında ise geçen yıla göre artış olmuştur. İlçe Milli Müdürümüz Sayın Recep Akdemir, elde edilen bu başarının sevindirici olduğunu söylerken, her yıl bir önceki yıldan daha başarılı olmak için çalıştıklarını ifade etti. Emeği geçen başta okul idarecileri olmak üzere öğretmenler ve öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: H. Murat Taner