Vize Kaymakamı Kemal Balaban, Vize Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihat Demirel ve Sayfa Editörü Özlem Damar’ı makamında ağırladı. Gazete ekibi, Kaymakam Balaban’a yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kaymakam Balaban, bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Nihat Demirel ve Özlem Damar’a teşekkürlerini sundu. Görüşmede, ilçedeki basın ve kamu kurumları arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yapıldı.

Ziyaretin ardından Vize Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “Vize Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihat Demirel ve Sayfa Editörü Özlem Damar, Kaymakamımız Sayın Kemal Balaban’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Sayın Kaymakamımız ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yazı İşleri Müdürü Nihat Demirel ve Sayfa Editörü Özlem Damar’a teşekkürlerini iletti.” ifadelerine yer verildi.

Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay