Vize Belediyesi, 2024 Yaz Spor Kursları'nın açılışını Belediye Başkanı Ercan Özalp'in katılımıyla gerçekleştirdi. Açılış törenine belediye yetkilileri, kurslarda eğitim verecek öğretmenler, çocuklar ve aileleri katıldı. Başkan Özalp, törende yaptığı konuşmada, sporun gençler için taşıdığı önemin altını çizdi ve belediyenin bu tür faaliyetlerle gençleri desteklemeye devam edeceğini belirtti.

Başkan Özalp, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ‘’Spor kurslarımıza katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve kurslarda eğitimleri verecek öğretmenlerimize başarılar diliyor, verimli bir yaz dönemi geçirmelerini diliyorum. İlçemizde yaşayan her çocuğumuz için imkanlarımız dahilinde çeşitli imkanlar sunmak için çalışıyoruz. Vize Belediyesi olarak tüm çabamız geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız ve gençlerimiz için’’

Açılış töreninde, belediyenin sunduğu spor kurslarının detayları da paylaşıldı. Bu yaz dönemi boyunca voleybol, tenis ve kız futbolu kategorilerinde gerçekleştirilecek spor kurslarının gün ve saatleri, öğrencilerin yaş gruplarına göre belirlenecek. Kurslarda eğitim verecek öğretmenler, spor branşlarındaki uzmanlıkları ile çocukların en iyi şekilde eğitim almasını sağlayacak.

UEFA'dan Merih Demiral'a 2 maç men cezası! UEFA'dan Merih Demiral'a 2 maç men cezası!

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner