Evrensekiz Evrenspor, 2024-2025 sezonu için dış transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kulüp, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Kapaklıspor’da forma giyen kanat oyuncusu Jiyan Esen’i kadrosuna kattı.

İbrahim Hatipoğlu: “Bu beraberliği hakeme bağlamak doğru olmaz” İbrahim Hatipoğlu: “Bu beraberliği hakeme bağlamak doğru olmaz”

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz dış transferde geçtiğimiz sezon BAL ligi ekiplerinden Kapaklıspor forması giyen kanat oyuncusu Jiyan Esen ile 2024-2025 sezonu için anlaşmış bulunmaktadır. Kendisine sakatlıktan uzak başarılı bir sezon diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Evrensekiz Evrenspor’un, yeni sezonda güçlü ve iddialı bir kadro ile sahaya çıkması bekleniyor. Jiyan Esen’in takıma katılması, hem teknik heyet hem de taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. Evrensekiz Evrenspor, önümüzdeki günlerde yeni transferlerle ilgili çalışmalarını sürdüreceğini ve takımın hedeflerine ulaşması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner