Vize Anadolu Lisesi’nin İtalya ve Polonya ile ortak yürüttüğü 2023-1-PL01-KA210-SCH000155257 numaralı Erasmus projesi "CREATING A GREENER MINDSET" (Daha Yeşil Bir Anlayış) kapsamında proje ekibi, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp’i ziyaret etti. Projeye katılan öğrenci ve öğretmenler, Başkan Özalp’i hem proje çalışmaları hem de gerçekleştirdikleri etkinlikler hakkında bilgilendirdi.

Başkan Özalp, proje ekibini Vize'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sakin Şehir (CıttaSlow) ilçemize gelen tüm ekibe öncelikle hoşgeldiniz diyorum. Vize Belediyesi olarak böyle güzel çalışmalarda ve eğitim öğretim konusunda yapabileceğimiz ne varsa her zaman hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Vizemizde gerçekleşen kardeş okul proje çalışmalarında Sayın öğretmenlerimizin ve değerli öğrencilerimizin emeklerini kutluyorum”  dedi.

Bahçeşehir Koleji'nde “Sorumluluk Sepeti” Uygulaması Başlıyor Bahçeşehir Koleji'nde “Sorumluluk Sepeti” Uygulaması Başlıyor

Ziyarette ayrıca, projenin üçüncü öğrenci hareketliliğinin Vize’de gerçekleştiği belirtilerek, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında detaylı bilgi paylaşıldı. Projenin, çevre bilinci oluşturma ve yeşil düşünme anlayışını yaygınlaştırma amacı taşıdığı vurgulandı. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekilen proje ekibi, Belediye Başkanı Ercan Özalp’e teşekkür ederek belediyeden ayrıldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner