Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, Bulgaristan’da 27 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerde Vize’de ikamet eden ve oy kullanacak soydaşlarla bir kahvaltı programında buluştu. Programa Bulgaristan'dan gelen Milletvekili Adayı Recep Çerkez, Dulovo Belediye Başkanı Nevhis Mustafa, Gotse Delçev Belediye Meclis Üyesi Calil Boşnak ve Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu katıldı.

Kırklareli BAL-TÜRK Başkanı Erol Ateş ve Hak ve Özgürlükler Hareketi Trakya Temsilcisi- Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin de kahvaltıya iştirak eden isimler arasında yer aldı. Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, bu özel günde soydaşlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Vize Belediyesi gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonu hakkında şu ifadelere yer verdi; “Belediye Başkanımız Ercan Özalp Bulgaristan’da 27 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerde Vize ‘de ikamet eden oy kullanacak soydaşlarımız ile kahvaltıda bir araya geldi.

Bulgaristan'dan gelerek programa katılan Milletvekili Adayı Sn. Recep Çerkez, Dulovo Belediye Başkanı Sn. Nevhis Mustafa, Gotse Delçev Belediye Meclis Üyesi Sn.Calil Boşnak ve Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili Sn. Vecdi Gündoğdu, Kırklareli BAL-TÜRK Başkanı Sn.Erol Ateş, Hak ve Özgürlükler Hareketi Trakya Temsilcisi- Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Güner Çetin ‘e nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz. “

Toplantı sırasında, Bulgaristan’daki seçim süreci ve soydaşların oy kullanma süreci üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Özalp, soydaşların seçimlerde etkin bir şekilde oy kullanmalarının önemine vurgu yaptı ve birlik ve dayanışmanın her iki taraf için de önemli olduğunu belirtti.

Haber: Hacı Murat Taner

Başkan Dermenci Yüzükleri Taktı Başkan Dermenci Yüzükleri Taktı

Muhabir: Hacı Murat Taner