AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, bölge belediye başkanları ile birlikte Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kırklareli'nin kültürel zenginliklerinin ve turizm potansiyelinin daha etkin bir şekilde değerlendirilmesi için atılabilecek adımlar üzerinde duruldu.

Milletvekili Sarıçam, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, ‘’Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Gökhan Yazgı'yı Pınarhisar Belediye Başkanımız İhsan Talay, Babaeski Belediye Başkanımız Fırat Yayla ve Pehlivanköy Belediye Başkanımız Gündüz Hoşgör ile birlikte ziyaret ettik.’’dedi.

İlçe Teşkilatı'ndan Köy Başkanına Ziyaret İlçe Teşkilatı'ndan Köy Başkanına Ziyaret

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla ve Pehlivanköy Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör de görüşmede, kendi ilçelerindeki kültürel ve turistik projeleri anlatarak, Bakan Yardımcısı Yazgı'dan destek talep ettiler. Başkanlar, Kırklareli'nin doğal güzellikleri, tarihi yapıları ve kültürel etkinlikleriyle turizmde önemli bir yere sahip olduğunu vurguladılar.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner