Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, 11 Ağustos 2017 tarihinde Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’i anarak bir mesaj yayımladı. Sarıçam, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, şehitlerin hatırasını rahmet ve minnetle andığını belirtti.

Sarıçam, mesajında, "11 Ağustos 2017'de Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK'lı hain teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Astsubayımız Ferhat Gedik'i rahmet ve minnetle anıyorum" ifadelerine yer verdi.

Eren Bülbül, güvenlik güçlerine rehberlik ederken PKK’lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit olmuş, onu korumaya çalışan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik de aynı saldırıda hayatını kaybetmişti. Milletvekili Sarıçam, bu kahramanların anısını yaşatmanın önemini vurgulayarak, fedakarlıklarının unutulmayacağını belirtti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner