Babaeski’de Yapılacak Projeler Masaya Yatırıldı Babaeski’de Yapılacak Projeler Masaya Yatırıldı

Kırklareli Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Fahri Özkan, Kavaklı Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Ufuk İn, Milletvekili Özkan’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Milletvekili Fahri Özkan, Başkan Ufuk İn’e görevinde başarılar dileyerek, Kavaklı Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin ve samimi sohbetin ardından sona erdi. Bu tür ziyaretlerin, yerel yönetimlerle merkezi hükümet arasındaki işbirliğini güçlendirmesi ve toplumsal projelerin desteklenmesi açısından önemli olduğu vurgulandı.

Kavaklı Belediyesi tarafından konuyla ilgili olarak “Kırklareli Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Sayın Fahri Özkan, Belediye Başkanımız Ufuk İn’i ziyaret etti.  Belediye Başkanımız Ufuk İn, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Sayın Fahri Özkan’a bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.  Milletvekili Sayın Fahri Özkan da Belediye Başkanımız Ufuk İn’e görevinde başarılar diledi.” bilgileri verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner