Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, ilçe genelinde yürüttüğü saha çalışmalarına Lüleburgaz Gençlik Mahallesi Muhtarı Remzi Dik’i ziyaret ederek devam etti. Ziyareti sırasında, muhtarın mahallenin gelişimine yaptığı katkılardan övgüyle bahseden Özkan, Remzi Dik’e nazik ev sahipliği ve gösterdiği ilgi için teşekkür etti.

Milletvekili Özkan, “Saha çalışmalarımıza, Gençlik Mahallesi Muhtarımız kıymetli ağabeyim, Remzi Dik'i ziyaret ederek devam ettim. Başarılı çalışmalarıyla Gençlik Mahallesine önemli katkılar sunan, değerli muhtarımız Remzi ağabeyime, nazik ev sahipliği ve gösterdiği yakın ilgi, alakadan dolayı çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim,” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında, mahallenin sorunları, çözüm önerileri ve geleceğe yönelik projeler üzerinde de görüş alışverişinde bulunuldu. Remzi Dik, Milletvekili Özkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mahalle sakinlerine daha iyi hizmet sunmak için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

AK Parti Lüleburgaz Teşkilatına Yeni Üyeler Katıldı AK Parti Lüleburgaz Teşkilatına Yeni Üyeler Katıldı

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay