İnternet üzerinden başkasının hesabından 93 bin TL kredi çeken sanığın ifadesi şaşırttı İnternet üzerinden başkasının hesabından 93 bin TL kredi çeken sanığın ifadesi şaşırttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Lüleburgaz’da Çağla ve Mustafa Cihan Karakaya’nın sahipliğinde hizmet vermeye başlayan Burgaz Optik’in açılış törenine katıldı. Milletvekili Özkan, açılış kurdelesini keserek, işletme sahiplerine bol kazançlar ve başarılı bir iş hayatı temennisinde bulundu.

Milletvekili Özkan, yaptığı açıklamada, “Bugün Çağla ve Mustafa Cihan Karakaya'nın işyeri, Burgaz Optik'in açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı, uğurlu olsun. Değerli kardeşlerime bol müşteriler, bol kazançlar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Açılışın ardından davetliler ile sohbet eden Özkan, Kırklareli’de yerel esnafa destek olmanın ve yeni girişimlerin önünü açmanın önemine dikkat çekerek, iş yeri sahiplerine her daim destek olacaklarını belirtti. Açılış töreni, davetliler ve vatandaşların katılımıyla samimi bir ortamda tamamlandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay