Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı öncesinde bir mesaj yayımlayarak, öğrencilere, velilere ve eğitimciler için temennilerini dile getirdi. Gündoğdu, "Yeni Eğitim-Öğretim yılının, laik Cumhuriyetin ışığıyla bilim yolunda ilerleyen tüm öğrencilerimize, çocuklarımıza ve gençlerimize güzel günler getirmesini diliyorum" ifadelerini kullanarak, eğitimin bilimsel temeller üzerine kurulmasının önemine vurgu yaptı.

Gündoğdu, mesajında velilerin ve eğitimcilerin fedakarlıklarına da dikkat çekerek, "Vefakar velilerimize ve eğitim emekçilerimize gösterecekleri sabır ve emekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Eğitimin toplumun geleceği için taşıdığı öneme işaret eden milletvekili, mesajını "Saygılarımla" diyerek sonlandırdı.

Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor

Yeni eğitim-öğretim yılına girerken, hem öğrencilere hem de eğitim camiasına başarı dileklerini ileten Gündoğdu, eğitimde laik ve bilimsel ilkelerin her zamankinden daha önemli olduğuna dikkat çekti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay