CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli Merkez İlçe’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında, Kırklareli Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırklareli Şubesi ve Kırklareli Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyaretlerde, dernek ve kooperatiflerin başkanlarıyla yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Gündoğdu, karşılıklı değerlendirmelerde bulunarak bilgi alışverişi yaptı. Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, kendilerini misafir eden ve ağırlayan tüm dernek ve kooperatif başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Gündoğdu, saygılarını sunduğunu ifade etti.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabında açıklama yapan Vekil Vecdi Gündoğdu şunları söyledi:

AK Parti İl Yönetim Kurulu Toplandı AK Parti İl Yönetim Kurulu Toplandı

“Bugün ziyaretlerimize Merkez İlçe'mizdeki Kırklareli Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’ni, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırklareli Şubesi’ni, Kırklareli Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği’ni ziyaret ederek devam ettik. Bilgi alışverişi ve karşılıklı değerlendirmelerde bulunduk. Bizleri misafir edip ağırladıkları için çok değerli dernek ve kooperatif başkanlarıma yönetim kurullarındaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner